Kezdőlap » Írószerek

Írószerek széles választéka

A rendelkezésre álló írószerek széles választékával egyszerűen megtalálhatja a megfelelő tollat ​​bármilyen feladathoz.

Válasszon a legmegfelelőbb tinta-adagolási módszerek számos lehetősége közül, beleértve a golyóstollat, töltőtollat, rollertollat és a filceket.

Annak biztosítása érdekében, hogy toll ​​mindig tartalmazzon tintát, választhat a tintaszint figyelővel ellátott vagy cserélhető betétes tollaink között.

Ne feledje: gumi markolatok és az ergonómikus formák kényelmessé teszik a hosszú írási feladatokat.

Tovább...

Válassza a töltőtoll és a golyóstoll sima írását

A töltőtoll gyakoribb volt a 20. század elején, de az írók még mindig értékelik, akik inkább a sima, kifejező írást részesítik előnyben, amelyet az áramló tinta lehetővé tesz. A tintaáram vastagságát a bordák mérete határozza meg. A töltőtollak újratölthető tartályokat vagy tintapatronokat rendelkeznek. A golyóstollak, amelyek egy kis gömbön keresztül adagolják tintát, manapság sokkal gyakoribbak, megbízhatóak és gyorsan száradnak. A rollertoll a kettő ötvözete: egyesíti a golyóstoll és a töltőtoll sima érzését. A gél tollak olyan gördülő tollak, amelyek széles színválasztékban és stílusban kaphatók, beleértve a fém, a neon, a pasztellszíneket vagy akár a csillogást.

Válasszon a vastag markerek, rostirónok, tűfilcek, szövegkiemelők közül

A filctoll, más néven marker, szálas csúcsból áll, amely hasznos lehet olyan felületek írására, mint dobozok és táblák, valamint a képek színezésére és rajzolására. A színes filceket gyakran speciális célokra tervezték. A finom piros tűfilcek például hasznosak a javítások és szerkesztések elvégzéséhez. A neon színű átlátszó szövegkiemelők lehetővé teszik a felhasználó számára a szöveg kiemelését. A vastag vágott hegyű markerek ideálisak nagy felíró táblákhoz vagy dobozok címkézéséhez.

Válassza a kényelmet

Ha órákig ír, a toll markolatának alakja akár a világot is jelentheti. Válasszon gumiszerű, homokóra vagy ergonomikus tollat a pontos írás és a kényelem érdekében. A behúzható tollak megelőzik a toll kiszáradását, amikor szünetet tart az írásban. Választhat akár törölhető tollat is, így nem romlik a külalak a hibák kiküszöbölésével. Rendeljen az irodájába különféle tollakat, hogy mindig készen álljon az íráshoz.

Válassza a megfelelő tollat a feladatához

Az írási feladatok a kis nyomtatott szövegektől a nagy feliratokig változhatnak. A finom hegyek biztosítják a pontosságot, a tiszta és olvasható írást, így ideálisak jegyzetek, emlékeztetők és csekkek írására. Széles hegyet a merészebb vonalakhoz válasszon!

kevesebb...

Go to Top