Főoldal/Üzlet/Irodai papíráru

Irodai papíráru

A papír az üzleti világ alapja

Irodapapír nélkül nem lenne iroda az iroda. Nálunk megtalál mindenféle papírt, amire szüksége van.

Tovább...

Fénymásoló papír

A mindennapi irodai munkához a normál 80-gos papírt szokták használni az irodákban. A tintasugaras papír sűrűbb szövésű, hogy megakadályozza a tinta szétfolyását, míg a lézerpapírt úgy kezelik, hogy ellenálljon a lézernyomtatási folyamat hőjének. Válasszon fényesebb papírt a prémium megjelenéshez- élesebb szöveget és élénkebb, tisztább színeket eredményez. És ne feledje minél nehezebb a papír, annál vastagabb lesz a lap.

Füzetek és jegyzettömbök

A füzetek és a jegyzettömbök ideálisak jegyzetek készítésére az üléseken, a teendők listájának nyomon követésén és a nap folyamán keletkező ragyogó ötleteinek felvázolására. A kisebb jegyzetfüzetek könnyen eltehetők a zsebbe vagy a táskába, míg a nagyobb füzetek több helyet biztosítanak az íráshoz. A perforált oldalak lehetővé teszik, hogy könnyedén kitépjen egy oldalt a jegyzettömbből, hogy megossza azt egy kollégájával.

Határidőnaplók

A határidőnaplók rendezettebb formátumot kínálnak a jegyzetek készítéséhez, az ötletgyűjtéshez és a tevékenységek napi szintű nyomon követéséhez. A kemény táblás és lágy táblás formátumban elérhető határidőnaplók kellemesebb esztétikát kínálnak, mint a jegyzettömbök és a füzetek puritánabb kialakítása.

Miközben papírt vásárol, ne felejtsen el vásárolni ceruzákat, tollakat, ollókat, gemkapcsokat és egyéb irodai kiegészítőket.

kevesebb...