Főoldal/Üzlet/Irodai kiegészítők

Irodai kiegészítők

Minden, ami a termelékenységhez szükséges.
Gemkapcsok, jegyzettömbök, ollók és egyéb irodai kiegészítők. Az irodai kiegészítők, alap termékek, azok a kellékek, amelyekre soha nem gondol – amíg el nem fogynak, vagy nem találja őket, és nem kell elgondolkodni a beszerzésükön.

Tovább...

Tartsa együtt gemkapcsokkal és klipekkel.

Gondoskodjon a szervezett irodájáról, iratgyűjtő klipekkel, hogy megakadályozza a papírkötegek a szétesését. A gemkapcsok több papírlapot tartanak együtt, és a színes klipek segítik a színkóddal ellátott dokumentumok szervezését. A térképtűk megkönnyítik az iratok és fényképek elhelyezését az iroda falán.

A rend alapvető eszközei az írószertartók

Tartson mindent a helyén írószerpoharakkal, asztali rendezőkkel, valamint írószertartókkal. Ezek segítségével mindig rendet tarthat az íróasztalán, és hozzá könnyen el is érheti a kívánt eszközt, amivel időt és ezáltal pénzt takarít meg.

Jegyzetelje le a fontos dolgokat, ötleteket öntapadós papírokra.

A ragadós jegyzetek nagyszerű módja annak, hogy leírjuk a felmerülő ötleteket, emlékeztetőket készítsünk önmaguknak és másoknak, vagy rendezhessük az előadások ötleteit és fejezet pontjait. Az indexkártyák kiválóan használhatók ötletekhez, jelentésekhez és beszédekhez, valamint jegyzetek és teendők listájának rögzítéséhez és projektekhez. A jegyzetlapok nélkülözhetetlenek minden üzleti találkozóhoz, valamint a feladatok és ötletek nyomon követéséhez.

Tartsa rendben asztalát.

Kinek van ideje ollókat, gumiszalagokat, vonalzókat vagy lapokat keresni? De amikor szüksége van rájuk, most van szüksége rájuk. Hagyja, hogy munkatársai továbbra is a munkára összpontosítsanak, és ne az irodai eszközöket keressék, azáltal, hogy minden asztalnál rendezetten tárolják ezeket az alapvető eszközöket.

kevesebb...

Kapcsolat -> Tisztelt Ügyfeleink! Üzletünk Augusztus 1-23-ig szabadság miatt ZÁRVA tart! Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért, megértésüket köszönjük.