Kezdőlap » Iratrendezés és archiválás

Iratrendezés, archiválás

Még egy olyan világban is, ahol minden egyre inkább papírmentes, néha nem lehet helyettesíteni a fizikai nyilvántartást. Az iratrendezés nélkülözhetetlen részét képezi minden vállalkozásnak, és megakadályozzák a rendetlenség felhalmozódását az asztalán; megőrizve minden fontos dokumentumot. Az adónyilvántartások, a szerződések és számlák könnyen hozzáférhetők, ha megfelelően iratgyűjtőbe helyezi őket, és osztályozva tartja különböző fontos anyagait, biztonságosan tárolva.

Tovább...

Hosszú távú tárolás, archiválás

Ügyvédi irodáknak, könyvelőknek és adószakértőknek több ezer papírt kell tárolniuk ügyfeleiknek különböző szabályozási célokból. Az archiváló dobozok eltávolítható fedéllel és vastag falú kartonnal vannak ellátva, így határozatlan ideig tárolhatja azokat tároló helyiségében vagy a helyszíni archívumában.

Gyűrűs dossziék, iratrendezők iratpapucsok a gyors és egyszerű hozzáférés érdekében

A munkafelületét tisztán tudja tartani egy szervezett rendszerrel, akár a munkájában akár otthon. Készítsen testreszabott színkódú rendszereket színes iratrendezőkkel, papucsokkal vagy divatosan egyszínűen, felcímkézve. A megerősített elvédőknek köszönhetően a modern rendezők nem repednek és nem szakadnak el gyakori kezelés során sem. A színes elválasztó lapokkal megkönnyítheti az egyes dokumentumok megtalálását egy zsúfolt iratrendezőben is.

Iratrendezés függőmappákkal

A függőmappák csúszási kényelme segít a hasonló iratok csoportosításában és a papírok védelmét is elősegíti. Helyezze a műanyag címke tárolót bárhol a tetejére, és rendezze a nyilvántartását az ügyfél neve, hónapja, éve vagy egyéb részletei szerint. Az oldalán lévő fogasok lehetővé teszik a könnyű csúszást, az oldalvédelemmel ellátottak pedig megakadályozzák a dokumentumok kicsúszását. Ha környezettudatos, keressen olyan függőmappákat, amelyek újrahasznosított papírból készültek.

Mappák, dossziék, iratvédő tasakok az egyszerű szállításért

A gumis mappák a prezentációs anyagait együtt tartják a jelenlegi és a leendő ügyfelei számára. Egyes mappák névjegykártya tartóval is el vannak látva, így a kapcsolattartási információ mindig kéznél van. A műanyag mappák újrahasznosíthatók és erősek, így ideálisak érzékeny dokumentumok, fényképek vagy iskolai dokumentumok szállításához.

A hallgatók átlátszó vagy színes műanyag mappákat választhatnak a jegyzetek tárolására és megszervezésére időszakonként, különösen, ha meg kell akadályozniuk a hátizsák vagy egy szekrény belsejében való gyűrődést és elszakadást.

Ha hosszabb távra kell szállítania sokféle lapot, vagy ha nincs elég helye az irodában vagy a lakásban egy teljes méretű dokumentumszekrény számára, a harmonikamappák a megfelelő választás. Kibontható rekeszekkel rendelkeznek így akár az adónyilvántartásokat, nyugtákat, szerződések tárolhat rendszerezve egyetlen mappában. Ezek a mappák rugalmasok és strapabíróak, hogy biztonságban tartsák a tartalmukat, miközben Ön utazik.

Irattálcák, fájlrendezők a gyors eléréshez

Ha van egy halom papírmunka, amelyre rendszeresen szüksége van a folyamatban lévő projectekhez, akkor ezeket az iratok irattálcával vagy tároló rendszerrel könnyen elérhetővé teheti az asztalán. Az irattálcák modernek és divatosak minden irodában vagy otthonban, és egymásra építhetők. Az asztali tároló rendszerek diszkrét rekeszekkel rendelkeznek például mappák, szórólapok, portfóliók és prospektusok számára.

kevesebb...

Go to Top