Kezdőlap » Csomagolás és tárolás

Csomagolás és tárolás

Termékek, tárgyak csomagolása és feladása egy üzleti vállalkozás nélkülözhetetlen elemei. Elengedhetetlen, hogy gyorsan végezzünk ezzel a feladattal. A szállítás minden üzleti tevékenység alapvető része. A Robinco-nál mindent megtalál ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan tudjon csomagolni.

Tovább...

Csomagoljon dobozokkal és térkitöltő anyagokkal.
A hatékony szállítás a megfelelő csomaggal kezdődik, és a Robinco-nál mindent megtalál, amire szüksége van, legyen szó a méretről vagy akár a maximális védelemről. A kartondobozok széles választéka lehetővé teszi az ideális méret kiválasztását a tartalomhoz. A szállítódobozok párnákkal, habokkal és szigeteléssel is rendelkezhetnek, hogy extra védelmet nyújtsanak. Például a térkitöltő anyagok védelmet nyújtanak a termék között, és az élvédők megerősítik a dobozok sarkait.
Védje légpárnás fóliával.
Tartsa biztonságosan doboza tartalmát légpárnás fólia tekercsekkel és más védőcsomagoló papír termékekkel, például újságpapírral, ráncosra vágott aprított papírral.

Zárja le ragasztószalaggal.
Gondoskodjon arról, hogy vállalkozása mindig napra kész legyen a csomagolás és a szállítás során. Válasszon a csomagolószalagjaink, csomagzáró gépeink közül, hogy a csomagok jól le legyenek zárva és biztonságossan szállíthassa őket

Tekerje be vagy pántolja az extra védelem érdekében.

A csomagolásba csomagolt műanyag fólia és zsugorodó fólia extra védelmet és biztonságot nyújt a termékek csomagolásakor.

kevesebb...

 

Go to Top