A kézhigiénia fontossága

Napjainkban kiemelkedően fontos a gyakori kézmosás és a helyes kézfertőtlenítés, ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. A nem megfelelő és rendszertelen kézmosás számos betegség forrása lehet. Az irodai környezetben a napi szintű kontaktok és az eszközök tisztán tartásának hiánya miatt hatványozottan kell figyelnünk a kézmosás aranyszabályaira!A kézhigiénia fontossága

Szappan + víz + papír kéztörlő= a leghatékonyabb megoldás!

A fenti módszer alkalmazásával csökkenti a megfertőződés kockázatát vagy a kórokozók továbbadását. A TORK folyékony szappanok ebben nyújtanak segítséget! A szappanok normál és száraz bőrre, illatos és illatmentes változatban is elérhetők. A szappanok utántöltői gazdaságos megoldást kínálnak. Ezek a termékek érzékeny bőrűeknek is ajánlottak, mert bizonyítottan kímélik a bőrt kézmosás közben.

Nézzük a helyes kézmosás menetét:

A kézmosást minden esetben szappanos vízzel végezzük, hiszen a szennyeződések és baktériumok eltávolítása sima vízzel nem lehetséges! A kéz meleg vízzel történő benedvesítése utána tegyünk egy adag TORK folyékony szappant a kezünkre és dörzsöljük össze alaposan a két tenyerünket, hogy a szappan habos legyen, majd mindkét kézfejünket összefűzött ujjakkal.

A hüvelykujj hajlatának alapos megtisztítása is kiemelt fontosságú az ott meglapuló kórokozók miatt. Az ujjbegyeinket tenyerünkben körkörös mozdulatokkal mossuk át, majd mindkét csuklót is, végezetül bő vízzel öblítsük le a szappant a kezünkről! Utolsó lépésként papírtörlővel alaposan töröljünk kezet. A kézmosás minimum 40-60 másodpercig tartson, hiszen ennyi idő szükséges a mikrobák eltávolításához. A kézmosást, kézfertőtlenítést napjában többször ismételjük meg.

Amennyiben többre kíváncsi, látogasson el a www.tork.hu oldalra.

A kézhigiénia fontossága

Rendkívül fontos a munkahelyi keresztfertőzés kockázatának megelőzése. A TORK kímélő szappanjaik, bőrápolóik, fertőtlenítőik és puha törlőpapírjaik segítségével kíméletes marad a gyakori kézmosás, és megelőzhető a baktériumok továbbterjedése. Kézhigiéniai termékkínálatukban mutatós, érintés nélküli, automatikusan működő adagolók is szerepelnek, amelyekkel tovább csökken a fertőzésveszély terjedése, és növekszik a kézmosási hajlandóság.

Higiéniai termékeinket,köztük TORK termékeket az alábbi linken találja meg:
https://robinco.hu/termekkategoria/higieniai-termekek/