Adatvédelem az otthoni irodában!Az otthoni iroda kialakítása során a megfelelő irodai kiegészítők kiválasztása és megtervezése is nagyon fontos. A hatékonyság növelésének érdekében a legjobb irodai eszközökkel szükséges dolgoznunk. A profi irodai eszközök ugyanis elősegítik, hogy a munka minél precízebben és gördülékenyebben menjen. Egy jól megtervezett iroda nemcsak esztétikailag jelenthet igazi élményt, de még munkája hatékonyságát is növelheti.

Sokszor gondolkodás nélkül dobunk egy fontos, de kevésbé aktuális dokumentumot a kukába, ami akár érzékeny információkat is tartalmazhat. A GDPR előírásai a távmunkában vagy otthonról dolgozók esetében legalább annyira jelentősek, mint az irodában, sőt a megfelelő felszerelés nélkül még inkább veszélyes lehet.

A REXEL Momentum iratmegsemmisítők segítségével egy pillanat alatt megszabadulhatunk ezektől az iratoktól anélkül, hogy aggódnunk kellene, hogy idegen kézbe kerül. Az elsősorban otthoni használatra tervezett, kompakt méretű iratmegsemmisítőkkel az érzékeny adatokat tartalmazó dokumentumok megsemmisítését könnyen elvégezheti.

A REXEL márka egyet jelent az okos dizájnnal, ezért termékportfóliójában megtalálható többféle színben a REXEL mágneses üzenőtábla.

REXEL mágneses üzenőtábla.

Emlékeztetők, jegyzetek elkészítéséhez használja otthonában ezt vagy másik vizuál tábláinkat. Mindig azt a gondolatot emelheti ki, ami éppen inspirálja, szórakoztatja vagy elgondolkodtatja.