Lebilincselő színek az otthoni irodában!

Lebilincselő színek az otthoni irodában!

A színek befolyásolhatják a hangulatot, a termelékenységet, a kényelmet és az energiaszintet. A színpszichológia szerint a szín a formatervezés egyik leggyakrabban használt eszköze, amely elősegíti bizonyos érzelmek ösztönzését vagy a szoba megítélésének megváltozását.

Otthoni munkahelyeknél gyakran előfordul, hogy a munkával kapcsolatos anyagok beterítik a teljes életterünket. A napi rendszerezés és tárolás könnyűvé és hatékonnyá válik egy egyszerű trükkel: HASZNÁLJUNK SZÍNEKET!

A színek következetes alkalmazásával mappák, irattálcák vagy egyéb iratrendezési termékek használata során nagymértékben megkönnyíthetjük a dokumentumok téma szerinti csoportosítását. A színek használatával időt takarítunk meg, hiszen segíthetnek a rendszerezésben és a különböző témák elkülönítésében.

Az irodai színpszichológia a környezet különböző színének tudatalatti reakcióira összpontosít, amelyek befolyásolhatják a viselkedést, érzelmeket és a lelkiállapot. Bizonyos színek hozzájárulhatnak a termelékenység és a jólét javításához, míg mások ellenünk dolgoznak, megszakítva a fókuszt és megszakítva az általános flow-t.

A színek bizonyítottan befolyásolják érzésvilágunkat! Használjuk ki hát bátran hatásukat az otthoni irodában!

Ismerje meg az ESSELTE „Vivida” és „Colour’Ice” termékeit!

Ennek létrehozásában nyújthatnak segítséget az ESSELTE „Vivida” és az ESSELTE „Colour’Ice” termékei, melyek nem csak a rendszerezésben lesznek segítségünkre, de élénk színeikkel egy kis vidámságot is csempésznek íróasztalunkra.

ESSELTE „Colour’Ice” termékcsalád

Hagyományos rendszerezési termékek jeges színekben az üdítően friss irodai környezet kialakításáért.

Clolor ics termékcsalád irodaszer

ESSELTE „Vivida” termékcsalád

Válasszon a hat modern színben elérhető termékek közül és varázsoljon vidám hangulatot az íróasztalra!

Esselte vivida termékcsalád

Kapcsolódó termékek: