Papírkosár helyett a biztonságos adatkezelésért

Sokszor gondolkodás nélkül dobunk csekket, egy rosszul kinyomtatott oldalt, egy már nem aktuális szerződést a kukába, ami akár számlaadatokat, vagy egyéb érzékeny információt tartalmazhat. Ha nem szeretnénk, hogy papírjaink idegen kézbe kerüljenek és visszaéljenek a rajtuk szereplő adatokkal, legfeljebb összetépjük őket. De valójában ez a jó megoldás? A LEITZ „IQ” iratmegsemmisítő segítségével egy pillanat alatt megszabadulhatunk az összes bizalmas információt tartalmazó irattól, anélkül, hogy aggódnunk kellene, kitudódik-e valaha a tartalma. A LEITZ „IQ” iratmegsemmisítők magas szintű adatvédelmet garantálnak, a kifejezetten halk működésnek és modern formatervezésnek köszönhetően ideális kiegészítői bármilyen otthoni vagy irodai környezetnek.

Győződjön meg Ön is a LEITZ „IQ“ iratmegsemmisítők hatékonyságáról és egy LEITZ „Nexxt” elektromos tűzőgép a garantált ajándéka!

A LEITZ NEXXT elektromos tűzőgép
Elegáns formatervezésű, megbízható teljesítményű tűzőgép, mely az elektromos működésnek köszönhetően érintés nélkül is használható, így többfelhasználós környezetben a hagyományos tűzőgépekhez képest biztonságosabb tűzési megoldást kínál.

Leitz iratmegsemmisítés

Mit kell tennie, hogy részt vehessen az akcióban?

  1. Vásároljon a promócióban részt vevő LEITZ „IQ” iratmegsemmisítők közül!
  2. Regisztráljon a www.leitz.com/papirkosarhelyett oldalon!
  3. Töltse fel a vásárlást igazoló bizonylatot!
  4. És várja a garantált ajándékot!

A promóció 2020. október 1-jétől december 31-éig érvényes.