Hatékonyabb tájékoztatás irodán belül

A vállalatok, gyártóüzemek és egészségügyi intézmények egyaránt küzdenek a naponta változó információk kihelyezésével, így a gyors reakciónak és a tájékoztatásnak még nagyobb jelentősége van a vállalatok mindennapi életében. Az átlátható kommunikáció meghatározó szerepet tölt be a higiéniai intézkedések betartásában és a fertőzések megelőzésében. A vállalatok az információk kihelyezésével hozzájárulhatnak alkalmazottjaik, vásárlóik, vagy betegeik biztonságához.

Néhány ötlet a hatékony vállalati tájékoztatáshoz:

DURABLE “DURAFRAME®” színes bemutatókeretek. A színek segítségével lehetőség van a színkódos tájékoztatásra:

A kollégákat tájékoztathatjuk a megfelelő kézmosás szabályairól kék keretben.

Vevőink figyelmét a piros színű keretek segítségével még jobban felhívhatjuk az új szabályok betartására.

A DURAFRAME® infókeretek hatékony támogatást nyújthatnak a jelenlegi helyzetben, mivel a kihelyezendő információk sokszor akár naponta változnak az újabb és újabb szabályok szerint. A keretek könnyedén, szerszám használata nélkül kihelyezhetők, majd a behelyezett tartalmat egyszerűen cserélhetjük bennük.

Ideális megoldás lehet továbbá a VICTORIA „Snap” állványos posztertábla szállodák és konferenciaközpontok részére, ha poszterként szeretnénk megjeleníteni egy adott információs tartalmat.

Víztiszta műanyag fedőlemez védi a behelyezett üzenetet és a „Snap” nyitórendszer egyszerűvé teszi a tartalom gyakori cseréjét.

Fali változata a rögzítéshez szükséges alkatrészeket tartalmazza.

A jelölőszalagokkal biztosíthatjuk kollégáink biztonságát, ugyanis könnyen jelezhetjük a segítségükkel, hogy melyek azok az irodarészek, ahova vendégeink nem térhetnek be.