A kézmosás fontossága

A BABA szappan hivatalos útmutatója kézmosáshoz:

Baba szappan logó

A kézmosás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, hiszen számos betegség forrása lehet a nem megfelelő és rendszertelen kézfertőtlenítés.

Az irodai környezetben a napi szintű kontaktok és az eszközök tisztán tartásának hiánya miatt hatványozottan kell figyelnünk a higiénia aranyszabályaira.

A BABA klasszikus és folyékony szappanok ebben nyújtanak segítséget! A folyékony szappanok utántöltői gazdaságos megoldást kínálnak, amelyek kamillakivonatos, tejes és gyümölcsillatú, valamint antibakteriális hatású teafaolaj-tartalmú változatban is elérhetők.

kézmosás útmutató

A kézmosást minden esetben szappanos vízzel végezzük, hiszen a szennyeződések és baktériumok eltávolítása sima vízzel nem lehetséges!

A kéz benedvesítése után tegyünk néhány csepp BABA folyékony szappant a kezünkre és dörzsöljük össze alaposan a két tenyerünket, majd mindkét kézfejünket összefont ujjakkal.

A hüvelykujj hajlatában meglapuló kórokozók miatt ennek a területnek az alapos megtisztítása is kiemelt fontosságú.

Végül ujjbegyeinket körkörös mozdulatokkal mossuk át és bő vízzel öblítsük le a szappant a kezünkről! A kézmosás minimum 30 másodpercig tartson, hiszen ennyi idő szükséges a mikrobák eltávolításához.

Mossunk kezet minden alkalommal, ha tömegközlekedést használtunk, az étkezések előtt és mosdóhasználat után!

Jó egészséget kíván a BABA!